gll1
gllan2
gllan33

Deleng Ndeleng Liyane

Klambi Deleng Ndeleng
Luwih-luwih

Jiangxi Greenland Import And Export Co., Ltd. minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Item Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun kanggo ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane.

  • One Stop Service One Stop Service

    Layanan One Stop

    Kita minangka pabrikan sing nyedhiyakake desain, sampling, pola, produksi, lan ngirim layanan. Kanthi yakin, bakal luwih efisien lan aman yen sampeyan milih bisa nggarap kita.

  • Professional Team WorkersProfessional Team Workers

    Buruh Tim Profesional

    Tim Penjualan Terampil + Tim Produksi Pengalaman luwih saka 10 Taun + Tim Inspeksi Profesional kanggo nggawe manawa pesenan proses lancar wiwit wiwitan nganti pungkasan.

  • After-Sales GuaranteeAfter-Sales Guarantee

    Garansi Penjualan

    Priksa manawa sampeyan duwe pengalaman blanja sing apik dadi tujuan utama.
    Kita janji:
    1-Pengembalian dana lengkap kanggo produk cacat;
    2-Diskon sebagean kanggo pesenan sabanjure;

Deleng Ndeleng Liyane

Anyar
Rawuh Deleng Ndeleng
Luwih-luwih

Kita negesake prinsip "Kualitas Pertama, Layanan Pertama, Amanah Pertama" minangka filosofi bisnis.

  • Gold Velvet Pajamas Women’s Autumn Winter Long-Sleeved Cardigan Two-piece Homewear

    Piyama Beludru Emas Wanita Musim Gugur Musim ...

    Nama Produk: Piyama Beludru Emas Musim Gugur Musim Dingin Wanita Kardigan Lengan Panjang Kain Homewear Lengan Panjang: 100% Bobot Kain Polyester: 220gsm, minangka panjaluk pelanggan Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Ukuran Asia: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna diluncurake kanggo pilihan MOQ: Biasane 90 pcs siji warna, jumlahe luwih cilik uga bisa Ditampa: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton Logo: Layar Prting, Bordir, Panas ...

  • Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies

    Pabrik Logo Kustom Pria Kaus Hood ...

    Jeneng Produk: Pabrik Logo Kustom Mens Kaus Katun Pullover Warna Solid Streetwear Kain Kebesaran Hoodies: 100% Katun, Lapisan Terry, Kain Kustom Berat Kain Kursus: 320gsm, 360gsm, 380gsm… bisa dipilih Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Warna Ukuran Asia: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo MOQ sing dipilih: Biasane 35 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa ditampa uga Paket: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag ...

  • Custom Men Women High Quality Embroidery Logo Unisex T Shirts

    Logo Pria Bordir Kualitas Tinggi Wanita U ...

    Jeneng Produk: Logo Pria Bordir Kualitas Tinggi Wanita Kaos Unisex Kaos: CVC, Katun 100%, Campuran Spandex Katun lan liya-liyane, kabeh bisa dipilih Bobot Kain: 120gsm, 140gsm, 160gsm, 180gsm, 220gsm, bisa dipilih dadi ukuran panjaluk: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Ukuran Asia: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo MOQ pilihan: Biasane 90 pcs siji warna, jumlahe luwih cilik bisa ditampa uga Paket: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / pol ...

Deleng Ndeleng Liyane

Bintang
Produk Deleng Ndeleng
Luwih-luwih

Produk utama yaiku Kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Barang Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris.