nybj2

Babagan Kita

Jiangxi Greenland Impor Lan Ekspor Co, Ltd.minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi ing klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku Kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Barang Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun kanggo ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane.

Saiki, kita wis duwe tim trampil. Tim Penjualan Profesional, Kantor Desain, Kantor Pola Pola, Tim produksi, Tim QC sing berpengalaman kanggo ngonfirmasi kabeh karya kanthi efisien. Sing paling penting yaiku supaya kita duwe kantor nggawe pola dhewe sing bisa nggawe manawa klambi sing sampeyan jaluk duwe ukuran sing sampurna sing cocog karo sampeyan.

Sing luwih bisa ditindakake yaiku menehi saran luwih apik ing pasar lan nyaranake barang sing paling laris sing cocog karo pasar sampeyan.

056ef765

Kita negesake prinsip "Kualitas Pertama, Layanan Pertama, Amanah Pertama" minangka filosofi bisnis. Kita yakin bisa tuwuh bareng lan gelem nggunakake sumber daya sing paling apik kanthi nyata supaya bisa mupangat. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas saka kabeh lapisan kanggo ngubungi kita babagan hubungan bisnis mbesuk lan sukses bebarengan.

Factory
htr (2)