nybj2

Layanan Sawise-Sales

rth

Halo, kanca sing dak tresnani, nalika ngrujuk babagan iki, sampeyan kudu dadi salah sawijining pelanggan sing terkenal. Muga-muga sampeyan wis terharu lan seneng banget karo tuku sampeyan.

Mesthine, yen sampeyan duwe pitakon, saran utawa keluhan, Hubungi langsung liwat situs web utawa hubungi manajer liwat email " florence @ greenlandclothes com"

Apa wae masalah kualitas sing sampeyan temokake ing produk kasebut ora cocog karo apa sing kita ucapake ing kontrak penjualan, kita janji:

Pembayaran 100% Kanggo Biaya Sampeyan

Gawe Maneh Minangka Kompensasi Kanthi Bebas

Diskon Ekstra Kanggo Pesenan Sabanjure