nybj2

Greenland

Klambi

Jiangxi Greenland Import And Export Co., Ltd. minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Item Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane. , Gabel und Felgen, sow E-Motoren-Elektronik von namhaften Herstellern.

  • Custom Design Safe 100% Cotton High Quality With 2 Zippers Baby Rompers

    Desain Kustom Aman 100% Katun Kualitas Tinggi Kanthi 2 Ritsleting Bayi Ritsleting

    Jeneng Produk: Desain Kustom Aman 100% Katun Kualitas Tinggi Kanthi 2 Ritsleting Rompers Bayi: Katun 100%, Katun Spandex, Kain Kustom Berat Kain Kursus: 220gsm, 260gsm, Ukuran 280gsm: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Asia Ukuran Warna: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo MOQ sing dipilih: Biasane 120 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa ditampa uga Paket: Minangka Permintaan Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton Logo: Layar Prting, Bordir ...