nybj2

Hubungi Kita

Jiangxi Greenland Impor Lan Ekspor Co, Ltd.

Alamat

Jalan Shenqiao No.999, Distrik Danau Qingshan, Nanchang, Jiangxi

Telpon

Sales Manager: +86 15079144802

Sales Manager: 0086-791-88172807

Jam

Senen-Setu: 9.00 nganti 18.00

Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita