nybj2

Logo Olahraga Olahraga 2 Buah Katun Spandex Set Olahraga Unisex Berkualitas Tinggi


Detail Produk

Tag Produk

product description
Jeneng Produk: Logo Olahraga Olahraga 2 Buah Katun Spandex Set Olahraga Unisex Berkualitas Tinggi
Kain: Katun 100%, Katun Spandex, Kain Kustom Mesthi
Bobot kain: 320gsm, 360gsm, 380gsm
Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Asia
Werna: Minangka panjaluk pelanggan, uculake kertu warna kanggo pilihan sampeyan
MOQ: Biasane 30 set siji warna, jumlah sing luwih cilik uga bisa ditampa
Packing: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton
Logo: Layar Prating, Bordir, Transfer panas; kaya sing sampeyan karepake
Pengiriman: Kanthi Express / Air / Sea / Air + Pangiriman / Sea + Pangiriman
Ketentuan Pembayaran: Dening T / T, Western Union, Alibaba Trade Assuarance
Sample Anjog Wektu: 7-10 dina kanggo desain khusus

Kain olahraga pria alus, ramah kulit, ambegan lan higroskopis, kepenak dianggo tanpa watesan, luwih-luwih nalika musim panas, tetep adhem lan santai.

Kain:

Katun 100% nduweni panyerepan kelembapan lan tahan panas, lan kepenak dipakai. Katun sing bisa dihirup, wis disusut lan awet bisa menehi kenyamanan maksimal

Desain:

● Jaket olahraga kanthi kerah gaya, penutupan ritsleting, 2 kanthong diagonal, celonone olahraga nganggo sabuk elastis, tali sing bisa diatur, 2 kanthong sisih, ngidini sampeyan nggawa kunci, ponsel, dompet, lan liya-liyane.

● Pinggang elastis sing apik lan cuff ribbed, hem elastis, jahitan lan jahitan sing apik

Wusana:

Gugatan jogging ringan multi-warna cocog banget kanggo kegiatan olahraga ing njaba ruangan kayata nyandhang santai, mlaku-mlaku, ndaki, menek, lelungan, bisnis, kencan lan pesta ... Cocog banget kanggo musim semi, musim gugur lan musim salju ing acara apa wae, lan uga hadiah kanggo bapak, putra, Hadiah sing apik kanggo pacar.

l Pangopènan klambi: Cuci tangan lan reresik garing dianjurake.

Sampeyan bakal entuk: 1 klambi + 1 celana olahraga.

Pengaturan conto:

Siapke conto. Ngatur pengiriman langsung.

Sampel khusus. Sajrone 7-10 dina kerja.

Ragad conto biasane dikenani biaya miturut desain lan jumlah total.

Keuntungan kanthi milih perusahaan:

MOQ ngisor

Rega kompetitif

Pengerjaan sing apik banget

Jaminan Kualitas

Tanduran sing apik, tenaga kerja tim sing kuat lan tenaga kerja sing profesional.

Wektu produksi cekak.

Pangiriman cepet

Layanan sawise adol apik

product photos
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (2)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (7)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (3)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (9)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (11)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (10)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (13)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (14)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (1)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (4)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (8)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (5)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (15)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (12)
Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set (6)
Size Chart

Ukurane

Panjang Jaket (Inci)

Payudara (Inci)

Pundhak (Inci)

Panjang Lengan (Inci)

Panjang Celana (Inci)

Pinggang (Inci)

S

27.2

43.3

17.9

25.2

40.9

31.3

M

28

44.9

18.5

26

42.1

32.3

L

28.7

46.5

19.1

26.8

43.3

33.3

XL

29.9

50

20.3

27.6

43.3

37

XXL

30.7

53.9

21.5

28.3

43.3

40.2

custom service
custom service (1)
custom service (2)
custom service (3)
custom service (4)
Company Introduction
about
Production Process
Why Choose Us`
why

Kanthi dhuwit sampeyan aman, bisnis sampeyan aman.

Certificate
Customer Feedback`
Customer Feedback
faq
faq

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita