nybj2

Logo Kustom Grosir Desain Anyar Kancing Fleece Fleece Hoise Hoodies


Detail Produk

Tag Produk

product description
Jeneng Produk: Logo Kustom Grosir Desain Anyar Kancing Fleece Fleece Hoise Hoodies
Kain: Katun 100%, Lapisan Terry, Kain Kustom Mesthi
Bobot kain: 320gsm, 360gsm, 380gsm…
Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Asia
Werna: Minangka panjaluk pelanggan, uculake kertu warna kanggo pilihan sampeyan
MOQ: Biasane 35 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik uga bisa ditampa
Packing: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton
Logo: Layar Prating, Bordir, Transfer panas; kaya sing sampeyan karepake
Pengiriman: Kanthi Express / Air / Sea / Air + Pangiriman / Sea + Pangiriman
Ketentuan Pembayaran: Dening T / T, Western Union, Alibaba Trade Assuarance
Sample Anjog Wektu: 7-10 dina kanggo desain khusus

Iki sweter berkerudung gaya jalanan sing longgar. Desain garis leher relatif kurang, mula ora bisa diperes. Kanthi gesper sing tahan angin, anget, kain luwih kenthel, lan lapisan njero kandel lan awet.

● Digawe saka bahan katun 5% katun 95%

● Kanthi ambegan, kulit, kain regangan, nggawe hoodie dadi lembut.

● Kesempatan: Hoodie bergaya serbaguna kanggo gym, olahraga, kerja, mlaku lan kegiyatan acara santai. Cocog kanggo musim semi, musim gugur, musim salju lan acara santai

● Kantong kantong ngarep, Manset rajutan rib lan pinggul, Gulu sing ditutupi, lapisan lengen lan tali pinggang

● Kanthi kanthong kanggaru, pinggiran ribbed lan cuffs kanggo ngunci anget lan tali ing hood

● Manset dijahit nganggo jarum dobel

● Model olahraga lengkap.

● Iga Spandeks; perawatan anti-kerut sing kuwat

● Ora gampang pil, fleksibel

● Jenis Kelamin: Pria, nanging uga apik banget kanggo wanita

● Layanan Khusus: Logo bisa dicithak utawa sulaman

● Nampa tag kustom, frozen, polybag

● Ukuran AS lan EU, nampa ukuran khusus minangka panjaluk pelanggan

● Cuci mesin utawa cuci tangan. Aja gawe putih, Tumbuh garing kurang, zat besi kurang yen prelu.

Packing:

Kita nampa pengepakan khusus minangka panjaluk pelanggan, yen ora ana panjaluk pelanggan, kita bakal nggunakake kemasan rutin, 1 pcs ing polybag, 30 pcs ing karton.

Kiriman:

Pelanggan bisa nggunakake barang sing maju kanggo ngirim barang. Yen ora, kita duwe hubungan jangka panjang kerja sama agen pengiriman, bisa nindakake pengiriman ekspres, laut lan udara.

product photos
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (1)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (2)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (3)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (4)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (9)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (6)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (7)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (8)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (5)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (10)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (14)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (11)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (12)
Custom Logo Wholesale New Design Neck Button Fleece Fabric Unisex Hoodies (13)
Size Chart

Ukurane

Pundhak (cm)

Payudara (cm)

Dawane (cm)

Lengan (cm)

S

44.5

50

70

63

M

47

53

72

65

L

49.5

53

74

65

XL

52

59

76

67

XXL

54.5

62

78

67

custom service
custom service (1)
custom service (2)
custom service (3)
custom service (4)
Company Introduction
about
Production Process
Why Choose Us`
why

Kanthi dhuwit sampeyan aman, bisnis sampeyan aman.

Certificate
Customer Feedback`
Customer Feedback
faq
faq

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita