nybj2

Logo Bordir Pria Wanita Berkualitas Tinggi Kaos Unisex T


Detail Produk

Tag Produk

product description
Jeneng Produk: Logo Bordir Pria Wanita Berkualitas Tinggi Kaos Unisex T
Kain: CVC, Katun 100%, Campuran Spandex Katun lan liya-liyane, kabeh bisa dipilih
Bobot kain: 120gsm, 140gsm, 160gsm, 180gsm, 220gsm, bisa dipilih minangka panjaluk sampeyan
Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Asia
Werna: Minangka panjaluk pelanggan, uculake kertu warna kanggo pilihan sampeyan
MOQ: Biasane 90 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik uga bisa ditampa
Packing: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton
Logo: Layar Prating, Bordir, Transfer panas; kaya sing sampeyan karepake
Pengiriman: Kanthi Express / Air / Sea / Air + Pangiriman / Sea + Pangiriman
Ketentuan Pembayaran: Dening T / T, Western Union, Alibaba Trade Assuarance
Sample Anjog Wektu: 7-10 dina kanggo desain khusus

● Katun 95%, bahan campuran spandex 5% kanggo nggawe tutul sing luwih pas lan alus, alus lan alus ing kulit, njaga kulit sampeyan seneng lan bebas gatel ing sadina muput, konstruksi babagan 4 arah gerakane luwih apik ing saben arah;

● Fitur: Wide Crewneck, Lengan Cekak, Low Low Ora Reguler lan hem rata;

● Logo sulaman kerapatan tinggi kanggo nggawe desain khusus lan khas;

● Kesempatan: gaya kasual sederhana kanggo klambi saben dinane, kegiatan ruangan, kantor, tanggal lan omah. Cocog kanggo nyandhang nganggo jins utawa legging, Iki kaos lengan panjang sing cekak nalika musim panas;

● Logo sulaman khusus, kita nampa logo sampeyan bakal bordir ing papan sing sampeyan karepake; warna sing disesuaikan uga, kita bisa nyedhiyakake luwih saka 100 warna kanggo pilihan sampeyan;

● Sampel Leading wektu: 5-7 dina

● Wektu Utama Akeh: gumantung, nanging biasane mbutuhake 20-25 dina nganti atusan pcs.

● Ketentuan pambayaran: Miturut T / T, Western Union utawa Alibaba pesenan perdagangan.

● Tembung wigati: Kaos Bordir; Kaos logo bordir khusus;

Keuntungan Kita:

Layanan mandeg-1, wiwit saka desain nganti dikirim pungkasan, kita bisa nggawe manawa kabeh kerja sama gampang lan profesional.

Tim produksi 2-Profesional kanggo menehi saran paling apik babagan desain kanggo nyedhiyakake pelanggan ing pasar.

Tim sales 3-komunikasi sing apik kanggo ngetutake kabeh produksi lan menehi informasi sing dianyari sing pengin sampeyan ngerti kapan wae.

4-Rampung sawise tim sales supaya ora ana masalah adol.

 

product photos
yj (1)
yj (2)
tyj
yj (4)
yj (5)
yj (6)
yj (7)
Size Chart

Ukurane

Pundhak (cm)

Payudara (cm)

Dawane (cm)

Lengan (cm)

S

42

50

71

20

M

44

52

72.5

21

L

45.5

54

74.5

22

XL

47

57

76

23

XXL

49

60

79

24

custom service
custom service (1)
custom service (2)
custom service (3)
custom service (4)
Company Introduction
about
Production Process
Why Choose Us`
why

Kanthi dhuwit sampeyan aman, bisnis sampeyan aman.

Certificate
Customer Feedback`
Customer Feedback
faq
faq

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita