nybj2

Hoodies Wanita Pria Kustom Grosir Hoodies Kebesaran Plain Kualitas Tinggi 100%


Detail Produk

Tag Produk

product description
Jeneng Produk: Hoodies Wanita Pria Kustom Grosir Hoodies Kebesaran Plain Kualitas Tinggi 100%
Kain: Katun 100%, Lapisan Terry, Kain Kustom Mesthi
Bobot kain: 320gsm
Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Asia
Werna: Minangka panjaluk pelanggan, uculake kertu warna kanggo pilihan sampeyan
MOQ: Biasane 35 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik uga bisa ditampa
Packing: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton
Logo: Layar Prating, Bordir, Transfer panas; kaya sing sampeyan karepake
Pengiriman: Kanthi Express / Air / Sea / Air + Pangiriman / Sea + Pangiriman
Ketentuan Pembayaran: Dening T / T, Western Union, Alibaba Trade Assuarance
Sample Anjog Wektu: 7-10 dina kanggo desain khusus

Sweter berkerudung iki katun 100% kanthi terry njero. Iki nduweni fitur sing penting yaiku duwe topi tartamtu tinimbang sweter pullover. Fitur liyane yaiku duwe desain drawstring ekstra. Kantong ngarep duwe jahitan sing dikuatake, sing kuat, trep lan awet. Sweter berkerudung ora mung cocog kanggo sandhangan tunggal, nanging uga cara populer kanggo nyandhang ing njero ruangan, sing misuwur banget karo masarakat.

● Katun 100% anget lan nyaman

● Penylametan bentuk lan daya tahan sing apik banget, lan ora gampang kisut.

● Dyeabilitas sing apik, lan ora gampang luntur.

● Model olahraga lengkap.

● Desain drawstring nyedhiyakake permukaan tambahan.

● Kanthong duwe jahitan sing dikuatake, sing kuat lan awet.

● Kain lapisan kaping pindho kanggo topi

● 1x1 gelang pita lan pinggul nganggo spandex

● Katun Lembut tetep bentuk sawise dikumbah, potongan awet sing bisa terus dibukak bola-bali

● Hoodie fit pria biasa

● Warna Multi Solid. Bisa disesuaikan minangka panjaluk sampeyan

● Mesin ngumbah adhem kanthi warna kaya, Aja pemutih, Tumbuh garing garing, langsung dibuwang, Aja wesi hiasan

Proses produksi:

Nggawe pola-nglereni-nyithak utawa nyulam-inspeksi-sewing-ironing-packing

Packing:

1 pcs ing polybag, 15 karton ing karton

Wektu kiriman:

30-35 dina sawise nampa pembayaran

Wektu pengiriman:

Dening kurir: 5-7 dina

Kanthi bandara menyang bandara-15-20 dina

Kanthi boat-25-30day

product photos
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (1)
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (2)
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (3)
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (4)
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (5)
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (6)
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality 100% Cotton Plain Oversized Hoodies
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (7)
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (8)
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (9)
Custom Men Women Hoodies Wholesale High Quality (10)
y (2)
y (1)
y (4)
y (3)
Size Chart

Ukurane

Pundhak (cm)

Payudara (cm)

Dawane (cm)

Lengan (cm)

S

44.5

50

70

63

M

47

53

72

65

L

49.5

53

74

65

XL

52

59

76

67

XXL

54.5

62

78

67

custom service
custom service (1)
custom service (2)
custom service (3)
custom service (4)
Company Introduction
about
Production Process
Why Choose Us`
why

Kanthi dhuwit sampeyan aman, bisnis sampeyan aman.

Certificate
Customer Feedback`
Customer Feedback
faq
faq

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita