nybj2

Piyama Beludru Emas Musim Gugur Musim Dingin Wanita Cardigan Lengan Panjang


Detail Produk

Tag Produk

product description
Jeneng Produk: Piyama Beludru Emas Musim Gugur Musim Dingin Wanita Cardigan Lengan Panjang
Kain: 100% Polyester
Bobot kain: 220gsm, minangka panjaluk pelanggan
Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Asia
Werna: Minangka panjaluk pelanggan, uculake kertu warna kanggo pilihan sampeyan
MOQ: Biasane 90 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik uga bisa ditampa
Packing: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton
Logo: Layar Prating, Bordir, Transfer panas; kaya sing sampeyan karepake
Pengiriman: Kanthi Express / Air / Sea / Air + Pangiriman / Sea + Pangiriman
Ketentuan Pembayaran: Dening T / T, Western Union, Alibaba Trade Assuarance
Sample Anjog Wektu: 7-10 dina kanggo desain khusus

● poliester 95% & spandeks 5%, buludru emas. Sentuhan super alus, entheng ing kulit kanthi regangan sing cocog kanggo awak sampeyan. Celana ndhuwur paling laris kanthi celana ndhuwur lan dawa bahan bermutu iki bakal menehi kenyamanan lan nyenengake kanggo santai nalika musim gugur lan mangsa.

● Cocog kanggo piyama, klambi ing omah, kegiatan outdoor utawa klambi santai

● Piyama nyedhiyakake kebebasan gerakan sing luwih gedhe. Nggawe tampilan sing apik banget lan mewah

● Mateni kerah, lengen dawa, penutupan tombol, tali penyetelan, sabuk elastis

● Set 2 potong iki kalebu celana pinggang pinggang elastis, lan set piyama wanita

● Mangsa: Musim Gugur / Mangsa

● Jenis Kelamin: Wanita

● Timbal produksi: 5-7 dina kanggo nggawe conto, 25-30 dina kanggo ngasilake akeh

● Cara Ngumbah: Cuci tangan lan Resik Garing

● Werna bisa disesuaikan karo panjaluk pelanggan

Langkah produksi:

Nampa pesenan saka rincian sing dikonfirmasi pelanggan kanthi pangiriman pola-nglereni-sewing-inspeksi-ironing

Bayaran:

Miturut T / T, jaminan perdagangan Alibaba, Western Union. Syarat pembayaran yaiku setoran 50% kanggo miwiti produksi, saldo 50% nalika barang wis siyap

Packing:

Minangka panjaluk pelanggan

1 pcs ing polybag, 20 pcs ing karton. Nampa khusus

product photos
Gold Velvet Pajamas Women's Autumn Winter Long-Sleeved Cardigan Two-piece Homewear (1)
Gold Velvet Pajamas Women's Autumn Winter Long-Sleeved Cardigan Two-piece Homewear (2)
Gold Velvet Pajamas Women's Autumn Winter Long-Sleeved Cardigan Two-piece Homewear (3)
Gold Velvet Pajamas Women's Autumn Winter Long-Sleeved Cardigan Two-piece Homewear (4)
Gold Velvet Pajamas Women's Autumn Winter Long-Sleeved Cardigan Two-piece Homewear (5)
Size Chart

Ukurane

Pundhak

Dada

Lengen klambi

Dawane

S

37

99

58

66

M

38

103

59

67

L

39

107

60

68

Ukurane

Pinggang

Hip

Dawane

Cuff

S

73

98

94

46

M

77

102

98

47

L

81

106

102

48

custom service
custom service (1)
custom service (2)
custom service (3)
custom service (4)
Company Introduction
about
Production Process
Why Choose Us`
why

Kanthi dhuwit sampeyan aman, bisnis sampeyan aman.

Certificate
Customer Feedback`
Customer Feedback
faq
faq

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita