nybj2

Greenland

Klambi

Jiangxi Greenland Import And Export Co., Ltd. minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Item Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane. , Gabel und Felgen, sow E-Motoren-Elektronik von namhaften Herstellern.

  • Gold Velvet Pajamas Women’s Autumn Winter Long-Sleeved Cardigan Two-piece Homewear

    Piyama Beludru Emas Musim Gugur Musim Dingin Wanita Cardigan Lengan Panjang

    Nama Produk: Piyama Beludru Emas Musim Gugur Musim Dingin Wanita Kardigan Lengan Panjang Kain Homewear Lengan Panjang: 100% Bobot Kain Polyester: 220gsm, minangka panjaluk pelanggan Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Ukuran Asia: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna diluncurake kanggo pilihan MOQ: Biasane 90 pcs siji warna, jumlahe luwih cilik uga bisa Ditampa: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton Logo: Layar Prting, Bordir, Panas ...
  • Custom Women Full Printing Luxury Satin Pajama Set

    Set Satin Pajama Mewah Wanita Cetak Lengkap

    Jeneng Produk: Kain Set Satin Pajama Mewah Satin Wanita Kustom: Berat Kain Polyester 100%: 160gsm, minangka panjaluk pelanggan Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Ukuran Asia: Minangka panjaluk pelanggan, menehi kertu warna kanggo pilihan sampeyan MOQ: Biasane 90 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa ditampa uga Paket: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton Logo: Layar Prting, Bordir, Panas transfer; kaya sing sampeyan karepake dadi Pengiriman ...