nybj2

Pabrik Logo Kustom Mens Kaus Hooded Pullover Warna Solid Streetwear Hoodies Kebesaran Kasual


Detail Produk

Tag Produk

product description
Jeneng Produk: Pabrik Logo Kustom Mens Kaus Hooded Pullover Warna Solid Streetwear Hoodies Kebesaran Kasual
Kain: Katun 100%, Lapisan Terry, Kain Kustom Mesthi
Bobot kain: 320gsm, 360gsm, 380gsm… bisa dipilih
Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Asia
Werna: Minangka panjaluk pelanggan, uculake kertu warna kanggo pilihan sampeyan
MOQ: Biasane 35 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik uga bisa ditampa
Packing: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton
Logo: Layar Prating, Bordir, Transfer panas; kaya sing sampeyan karepake
Pengiriman: Kanthi Express / Air / Sea / Air + Pangiriman / Sea + Pangiriman
Ketentuan Pembayaran: Dening T / T, Western Union, Alibaba Trade Assuarance
Sample Anjog Wektu: 7-10 dina kanggo desain khusus

Iki minangka desain bertudung lapis kanthi sweter kabeh-match kanggo pria lan wanita. Katun organik 100%, tumpukan gelung ing njero, kanthong kanggaru, desain drawstring, lan kanthong nganggo lapisan tulangan, sing gampang lan awet.

Fitur:

● Bahan entheng, alus lan nyaman

● Kanthong kanggaru kanggo nyimpen telpon, tombol utawa barang cilik liyane

● Detil band elastis alus sing nyaman ing hem & cuff

● Unisex hoodie sing pas

● Hood nganggo jajar kaping pindho

● Ora gampang pil, fleksibel

● Rincian jahitan ekstra, awet

● Cuffs ribbed lan hem sing luwih jembar

Katrangan teknis:

Katun organik 100%

Kaluwihan material:

Kain organik ditanam kanthi aman lan diproses tanpa pewarna beracun lan bahan pungkasan, lan ora diolah nganggo bahan kimia. Apik kanggo kulit kita. Kain kasebut ambegan, nyedhot kringet, anti-statis

Instruksi ngumbah:

Cuci mesin utawa cuci tangan. Aja gawe putih, Tumbuh garing kurang, Wesi sithik yen prelu.

Wusana:

Cocog banget kanggo gym, olahraga, kerja, mlayu lan kegiatan ing acara santai

Pengaturan conto:

Sampel khusus sajrone 5-10 dina kerja. Biaya sampel dikenani biaya utamane adhedhasar desain uga jumlah total.

Pasar Utama:

Pasar utama kita yaiku UE, AS lan AU sing masarakat nggatekake kualitas lan layanan pelanggan sing apik.

product photos
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (1)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (2)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (3)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (4)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (5)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (6)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (7)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (8)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (9)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (10)
Manufacture Custom Logo Mens Sweatshirts Hooded Pullover Solid Color Streetwear Casual Oversized Hoodies (11)
Size Chart

Ukurane

Pundhak (cm)

Payudara (cm)

Dawane (cm)

Lengan (cm)

S

44.5

50

70

63

M

47

53

72

65

L

49.5

53

74

65

XL

52

59

76

67

XXL

54.5

62

78

67

custom service
custom service (1)
custom service (2)
custom service (3)
custom service (4)
Company Introduction
about
Production Process
Why Choose Us`
why

Kanthi dhuwit sampeyan aman, bisnis sampeyan aman.

Certificate
Customer Feedback`
Customer Feedback
faq
faq

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita