nybj2

Greenland

Klambi

Jiangxi Greenland Import And Export Co., Ltd. minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Item Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane. , Gabel und Felgen, sow E-Motoren-Elektronik von namhaften Herstellern.

  • Custom Logo Summer High Quality Striped Men Polo T Shirts

    Logo Kustom Musim Panas Kaos Striped Pria Polo T Berkualitas Tinggi

    Jeneng Produk: Logo Kustom Musim Panas Berkualitas Tinggi Jalur Pria Polo T Kaos Kain: Katun 100%, Campuran Spandex Katun, Kain Kustom Berat Kain Kursus: 180gsm, 200gsm, 220gsm, bisa dipilih minangka panjaluk sampeyan Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE , Ukuran AS Utawa Warna Ukuran Asia: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo MOQ sing dipilih: Biasane 90 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa uga Ditampa; 1 pcs / polybag, 100 pcs / Logo karton ...