nybj2

Greenland

Klambi

Jiangxi Greenland Import And Export Co., Ltd. minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Item Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane. , Gabel und Felgen, sow E-Motoren-Elektronik von namhaften Herstellern.