nybj2

Greenland

Klambi

Jiangxi Greenland Import And Export Co., Ltd. minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Item Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane. , Gabel und Felgen, sow E-Motoren-Elektronik von namhaften Herstellern.

  • Wholesale Men Sweatpants Cotton Spandex Blend Custom Logo Male Sport Pants

    Celana Grosir Pria Katun Spandex Campuran Logo Kustom Celana Olahraga Pria

    Jeneng Produk: Katun Grosir Pria Katun Spandex Campuran Logo Kustom Celana Olahraga Pria: 95% Katun, 5% Spandeks, Lapisan Terry, Kain Kustom Berat Kain Kursus: Ukuran 280gsm: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Ukuran Asia : Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo pilihan MOQ: Biasane 40 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik uga bisa Dikemas: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton Logo: Layar Prting, Bordir, ...