nybj2

Greenland

Klambi

Jiangxi Greenland Import And Export Co., Ltd. minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Item Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane. , Gabel und Felgen, sow E-Motoren-Elektronik von namhaften Herstellern.

  • Custom Logo Sportswear 2 Pieces Cotton Spandex High Quality Unisex Sports Set

    Logo Olahraga Olahraga 2 Buah Katun Spandex Set Olahraga Unisex Berkualitas Tinggi

    Jeneng Produk: Olahraga Custom Logo Olahraga 2 Buah Katun Spandex Kain Set Olahraga Unisex Berkualitas Tinggi: Katun 100%, Katun Spandex, Kain Kustom Berat Kain Kursus: 320gsm, 360gsm, Ukuran 380gsm: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Asia Werna: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo pilihan MOQ: Biasane 30 set siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa uga Ditampa: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton Logo: Layar Prting, E ...