nybj2

Greenland

Klambi

Jiangxi Greenland Import And Export Co., Ltd. minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Item Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane. , Gabel und Felgen, sow E-Motoren-Elektronik von namhaften Herstellern.

  • Manufacture Custom Logo Mens Tops Multi-Colors Plain Tee Cotton Casual Soft Comfortable T Shirt T-shirts Tee

    Pabrik Logo Kustom Mens Tops Multi-Warna Polos Tee Katun Kasual Lembut Nyaman Kaos T-shirt Tee

    Jeneng Produk: Pabrik Logo Kustom Mens Tops Multi-Colours Plain Tee Cotton Kasual Lembut T Shirt T-shirt Tee Tee: CVC, 100% Cotton, Cotton Spandex Blend lan liya-liyane, kabeh bisa dipilih Bobot Kain: 120gsm, 140gsm, 160gsm , 180gsm, 220gsm, bisa dipilih minangka panjaluk sampeyan Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran EU, Ukuran AS Utawa Ukuran Ukuran Asia: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo MOQ sing dipilih: Biasane 90 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa ditampa ...
  • Wholesale Custom Logo Mens Tops Tee Casaul Round Neck Cotton Pure Color Plain T-Shirts

    Grosir Logo Kustom Pria Tops Tee Casaul Round Neck Cotton Color Plain T-Shirt

    Jeneng Produk: Grosir Custom Logo Mens Tops Tee Round Round Cotton Cotton Color Plain T-Shirt Kain: CVC, 100% Cotton, Cotton Spandex Campuran lan liya-liyane, kabeh bisa dipilih Bobot Kain: 120gsm, 140gsm, 160gsm, 180gsm, 220gsm , bisa dipilih minangka panjaluk sampeyan Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Asia Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo MOQ sing dipilih: Biasane 90 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa ditampa uga Packing: As Cu ...
  • Custom Logo Summer High Quality Striped Men Polo T Shirts

    Logo Kustom Musim Panas Kaos Striped Pria Polo T Berkualitas Tinggi

    Jeneng Produk: Logo Kustom Musim Panas Berkualitas Tinggi Jalur Pria Polo T Kaos Kain: Katun 100%, Campuran Spandex Katun, Kain Kustom Berat Kain Kursus: 180gsm, 200gsm, 220gsm, bisa dipilih minangka panjaluk sampeyan Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE , Ukuran AS Utawa Warna Ukuran Asia: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo MOQ sing dipilih: Biasane 90 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa uga Ditampa; 1 pcs / polybag, 100 pcs / Logo karton ...
  • Custom Logo Men Women T shirts Casual Daily Wear 100% Organic Cotton High Quality Tee Shirts

    Logo Kustom Pria Wanita Kaos Kasual Saben Dina Nganggo Kaos Tee Kualitas Tinggi Organik 100%

    Jeneng Produk: Logo Kustom Pria Wanita Kaos Kasual Saben Dina 100% Katun Organik Kain Kaos Kualitas Tinggi: Katun 100%, Jersey Tunggal; Kain Kustom Bobot Kain Kursus: Ukuran 180gsm: Ukuran UE, Ukuran USA, Bisa disesuaikan karo panjaluk sampeyan Werna: Minangka panjaluk pelanggan MOQ: Biasane 90 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa ditampa uga Paket: Minangka panjaluk pelanggan Logo: Screen Prting, Bordir, Panas transfer; kaya sing dikepengini Pengiriman: Dening Ex ...
  • Custom Men Women High Quality Embroidery Logo Unisex T Shirts

    Logo Bordir Pria Wanita Berkualitas Tinggi Kaos Unisex T

    Jeneng Produk: Logo Pria Bordir Kualitas Tinggi Wanita Kaos Unisex Kaos: CVC, Katun 100%, Campuran Spandex Katun lan liya-liyane, kabeh bisa dipilih Bobot Kain: 120gsm, 140gsm, 160gsm, 180gsm, 220gsm, bisa dipilih dadi ukuran panjaluk: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Ukuran Asia: Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo MOQ pilihan: Biasane 90 pcs siji warna, jumlahe luwih cilik bisa ditampa uga Paket: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / pol ...