nybj2

Greenland

Klambi

Jiangxi Greenland Import And Export Co., Ltd. minangka Produsen OEM lan ODM sing duwe spesialisasi klambi sing ngasilake luwih saka 10 taun, produk utama yaiku kaos, kaos Polo, Hoodies, Celana, Gaun, Babywear, Item Olahraga, Kaos Kaos, Topi lan kabeh jinis aksesoris. Nganti saiki, kalebu 30, 0000 PCS saben taun ngekspor kapabilitas kanggo ngladeni pelanggan jaban rangkah saka macem-macem negara kayata AS, Jerman, Prancis, Italia, Meksiko, Australia, Inggris, Jepang, Spanyol, Slowakia lan liya-liyane. , Gabel und Felgen, sow E-Motoren-Elektronik von namhaften Herstellern.

  • Custom Logo Sportswear Clothes 100% Cotton Fashionable Women Yoga Top

    Klambi Olahraga Klambi Olahraga 100% Katun Wanita Modis Paling Top Yoga

    Jeneng Produk: Klambi Olahraga Klambi Olahraga 100% Katun Wanita Modis Yoga Top Kain: Katun 100%, Katun Spandex, Kain Kustom Berat Kain Kursus: 180gsm, 200gsm, 220gsm Ukuran: Minangka panjaluk pelanggan, Ukuran UE, Ukuran AS Utawa Ukuran Ukuran Asia : Minangka panjaluk pelanggan, kertu warna sing diluncurake kanggo pilihan MOQ: Biasane 90 pcs siji warna, jumlah sing luwih cilik bisa uga Ditampa: Minangka Panjaluk Pelanggan; 1 pcs / polybag, 100 pcs / karton Logo: Layar Prting, Bordir ...